You are here

Barselyoga

CENTRUM YOGA HAR FLYTTET LOKALET TIL ST OLAVS PLASS 3 
I NYTT OG MINDRE FORMAT 

Mor- og barnyoga, eller barsel yoga, hjelper på en skånsom måte med å stramme opp bekkenbunn og styrke mage og rygg etter svangerskapet. 

BARSELYOGA TORSDAG DAGTID

Kurs settes opp etter forespørsel med MAX 6 deltager. Ta kontakt :-)

Det er viktig å ta hensyn til at kroppen har vært gjennom en stor påkjenning, og ikke begynne hard trening rett etter fødselen. La kroppen få tid til å komme seg! 

Yogaklassene har utgangspunkt i klassisk yoga med fokus på avspenning, fysisk tilrettelagt yoga for barsel, pust og yogatid med barnet. Mor- og barn yoga eller barsel yoga, hjelper på en skånsom måte med å stramme opp bekkenbunn og styrke mage og rygg etter svangerskapet. Gir avspenning til typisk utsatte muskelgrupper og mange gode strekkøvelser.

På barselyogaen trenger man ikke bekymre seg for om et gråtende barn forstyrrer timen, og om man trenger å amme, skifte en bleie eller gå ut en liten tur med barnet er det helt i orden. Vi anbafaler å starte med barselyoga f.o.m barnet er  ca åtte-ti uker gammelt. Barnet er nå mer selvstendig og mindre avhengig av mor. Kjenner du at kurset vil fungere for dere begge tidligere er det ingenting i veien for det. Du kjenner dette best selv. Du kan gjøre barselyoga helt til barnet begynner å krabbe og krever av deg at du følger mer med på den lille.