You are here

Nybegynnerkurs oppstart uke 5 og Egenpraksis uke 5

Nybegynnerkurs onsdager kl1815 oppstart uke 4 og Tilbud om egenpraksis i uke 5!

Nybegynnerkurs i klassisk yoga: Onsdager kl 18:15 - 20:15 Kursoppstart 22. januar  tom 1. april
(10 uker)  Kurspris kr 2350,-.

PÅMELDING: post@centrumyoga.no eller ring Elizabeth på 45218896. Kursene holdes med forbehold om nok kursdeltagere. Oppgi hvilket kurs du ønsker å følge så sender jeg faktura eller du betaler over vipps. Husk å oppgi kursdag, tidspunkt og navn på kursdeltager om kurset betales av noen andre.

HUSK at du har mulighet til å ta igjen tapt kurskveld på en av de andre kursene hvis det er ledig plass.  

TILBUD OM EGENPRAKSIS UKE 5 :-)

I forbindelse med at yogalærer og daglig leder av Centrum yoga Elizabeth Lyseng har evakuert hovedstaden uke 5, og frarøvet samtlige faste brukere av Centrum yoga deres ukentlige yogapraksis uten belegg for slik en frarøvelse av kontinuiteten i en ellers solid yogapraksis er det nå bestemt dere for muligheten til selv å ta ansvar for egentrening i Centrum Yogas lokaler uke 5.

Tilbudet realiseres enkelt ved at den første som tar kontakt får inngangsinformasjon og tar ansvar for sin kurskveld. Jeg mailer da de andre heldige på den aktuelle kurskvelden og melder det blir yoga i deres egen regi, fremst ledet av den som tar seg bryet med å åpne/stenge lokalet. Høres dette herlig ut så nøl ikke med å ta kontakt. Jeg vil legge igjen et skriv med forslag på klasse dere kan forkaste eller bruke etter eget skjønn. Håper dere tar imot tilbudet. ØNSKER DERE GOD EGENPRAKSIS UKE 5 :-D

 

Namaste,