You are here

Vår, Sommer og Personvern

Vi trenger ditt samtykke!
I forbindelse med EUs nye personvernregler som trer i kraft 25. mai, trenger vi ditt aktive samtykke som mottaker av vårt nyhetsbrev.  For å  gi oss dette holder det at du fortsetter å være registret på vår mailingliste med dine oppdaterte opplysninger. Vi håper du ønsker å være med oss videre, slik at vi kan sende deg aktuell informasjon og tilbud om alt som skjer hos oss på Centrum Yoga. Din informasjon vil selvsagt ikke bli delt med andre. Skulle du mot formodning ikke lenger ha tillitt til oss kan du benytte deg av utmeldings knappen nederst på mailen. Har du noen spørsmål vedrørende dette så ring gjerne Elizabeth på 45218896 eller send en mail til post@centrumyoga.no.

På forhånd tusen takk for at du er med oss videre!

SOMMERKURS OG KLASSER FREMOVER:

Yogaklassene går som vanlig tom siste yogaklasse før sommeren som er  Onsdag 27. juni kl 1630 - 1800 og høstsemesteret starter opp mandag 27. august kl1100.

NB! Mandag 28. mai starter formiddagsklassen kl 1200 - kl1330

Yoga i Nordmarka kursene starter fom torsdag 28. juni - Se annonse under. Det er fortsatt flere ledige plasser på kursene med unntak av 10. -  12. august som kun har 4 ledige plasser. Max 12 deltagere pr kurs.

NB! Sommerkurset som er satt opp som øvet torsdag 5. - søndag 8. juli utgår som følge av at de 3 andre sommerkursene fylles allerede opp av flere øvede, og et eget kurs i den anledning ikke lenger er nødvendig.

Har du spørsmål om sommerkursene ta kontakt med Elizabeth på 45218896 / post@centrumyoga.no:-)

Hilsen alle oss på Centrum Yoga:-)