You are here

Gravideyoga

CENTRUM YOGA HAR FLYTTET LOKALET TIL ST OLAVS PLASS 3 
I NYTT OG MINDRE FORMAT 

 

Yoga for gravide - Å bli kjent med yoga under en graviditet er det pefekte utgangspunkt. I svangerskap, fødsel og barsel kan man få fullt utbytte av alle de gode øvelsene yogatradisjonen har å by på.

 

GRAVIDEYOGAKURS 2019

 GRAVIDEYOGA FREDAGER DAGTID
kl 1300 - kl 1430 SETTES OPP ETTER FORESPØRSEL
 
 

Ta kontakt på post@centrumyoga for spm.
Kurs holdes med forbehold om nok deltagere - Bindende påmelding

Gravideyoga har med god grunn blitt mer og mer populært. Jordmødre over hele landet opplever at mange av de som har blitt kjent med yoga under svangerskapet, møter fødselen med mer ro og fokus og med pusteøvelser som fungerer som et fantastisk hjelpemiddel. Fler og fler jordmødre anbefaler derfor å begynne med yoga under svangerskapet.

Du lærer øvelser som styrker og smidiggjør områder i kroppen som vil oppleve ekstra belasting under denne tiden. Pusteteknikker som vil hjelpe deg under fødselen og som kan gi avspenning under svangerskapet, en tid du kan bære på mange bekymringer. Den nest siste gangen på kurset er satt av til å ha med partner. Vi går igjennom  hvordan han/hun kan hjelpe til under fødselen. Hos Centrum Yoga er det ingen overfylte yogarom, det er maks tolv deltakere på hvert kurs med god plass og tid til å arbeide grundig. Kursene har 7 eller 8 klasser a 1½ time.